Možnosti použití tabulkového procesoru Quattro Pro 3.0 pro statistickou analýzu dat. - Kořínek, M.
Prezentácia softwarového produktu Quattro Pro 3.0 so zreteľom na jeho využitie pre štatistickú analýzu dát. Základné údaje, funkcie, menu, násobenie a inverzia matíc, regresná analýza, lineárne programovanie, grafy. Ilustrované na príkladoch.