PPS - Systeme auf UNIX-Rechnern. Voraussetzung für die wirtschaftliche CIM-Realisierung in kleineren Unternehmen. - Bauer, J.
Využitie počítačov UNIX ako základne pre systém plánovania a riadenia výroby. Integračné problémy zavádzania CIM v malých podnikoch. Komunikačné bariéry integrácie-informačnotechnické, organizačné, personálne. Komunikačný potenciál počítača UNIX. Využitie osobných počítačov ako inteligentných terminálov počítača UNIX.