Statistický programový paket SPSS a Boxova-Jenkinsova analýza časových řad. - Kořínek, M.
Triedenie programových pakiet z hľadiska užívateľa, komfortu obsluhy, oblasti, metód... Práca s paketom SPSS v režime BOX-JENKINS a jej základné podmienky. Transformovanie, diferencovanie, určenie modelu, vyhľadávanie parametrov, extrapolácia, výpis charakteristík a grafické výstupy. Príklad použitia režimu BOX-JENKINS.