<La> industria de la construcción y el desarrollo regional en México. - Sicilia, A. de
Stavebný priemysel je základným v regionálnom rozvoji. Zamestnáva cca 1 mil. pracovníkov a produkuje cca 2 mld. dol. ročne. Analýza podľa oblastí. Hlavné sektory a klienti. Lokalizácia stavebnej činnosti. Perspektívy.