Stavební trh, informace a konkurence. - Bautzová, Libuše
Za posledné dva roky sa počet stavebných firiem v ČSFR zvýšil viac ako desaťkrát. Existujú aj regióny, kde je nedostatok stavebných profesií. Problémom stavebného trhu je len to, že doteraz dostatočne nefungujú informačné toky, ktoré by mohli spojiť zákazníka-odberateľa s tým, kto svoju prácu ponúka. Charakteristika novej spoločnosti - a to Informačného servisu stavebného trhu (IS) spol. s r. o. - cieľom ktorej je pomoc pri nachádzaní cesty stavebných kapacít k investorovi a naopak.