K programu obnovy dediny.
Metodický materiál zameraný na bližšie objasnenie postupu pri zapojení sa do Programu obnovy dediny. Vysvetlenie účelu Programu obnovy, vypracovania miestneho Programu obnovy dediny, náplne miestneho Programu obnovy, prihlášky do tohto programu, prerokovania, schválenia a financovania Programu.