Legislativa a praxe územního plánování ve Skotsku. - Hornung, B.
Výklad územno-plánovacieho systému v Škótsku. Informácie o rozsahu pôsobnosti centrálnych a miestnych orgánov. Rozvoj miest v regionálnych súvislostiach. Územno-plánovacia prax v Škótsku. Porovnávanie európskych stratégií ÚP a plánovania v Škótsku. Funkcie regionálnych a okresných samospráv.