O možnostech volby systému územního plánování. - Moučka, J.
Podmienky prispôsobovania systému územného plánovania v ČSFR európskym podmienkam. Niektoré aspekty nového systému územného plánovania - urbanistické operácie - význam finančného aspektu, možnosti prispôsobovania predpisom o riadení vývoja územia. Porovnávanie rozdielov medzi naším a západoeurópskym plánovaním.