Vzorový postup pri prehodnotení a aktualizácii schválenej a rozpracovanej územnoplánovacej dokumentácie sídelných útvarov.
Prehodnotenie a aktualizácia územnoplánovacej dokumentácie sídelných útvarov. Vzorový postup pri prehodnocovaní a aktualizácii. Jednotlivé kroky postupu. Prílohy vzorového postupu. Súbor kritérií na prehodnotenie a aktualizáciu ÚPD SÚ. Regulatívy. Legenda výkresov aktualizovanej ÚPD SÚ. Vzor registračného listu prehodnotenia a aktualizácie ÚPD SÚ.