Vplyv priemyslového výskumu na zmeny v slovenskom priemysle. - Zajac, Štefan
Vývoj priemyslového výskumu na Slovensku v 70. a 80. rokoch na makroúrovni. Výsledky porovnania počtu pracovníkov výskumu a vývoja v podnikateľskom sektore krajín OECD a v priemyselnom výskume na Slovensku v r. 1989. Výdavky na výskum a vývoj v porovnávaných krajinách. Vplyv výskumu na zvyšovanie technicko-ekonomickej úrovne priemyselnej produkcie.