Co stojí chemické a chemickoinženýrské informace? - Šilhánek, J.
Zhrnutie súčasných ekonomických otázok spojených so získavaním informácií. Aplikácia na odbornú chemickú knižnicu, pričom sa sledujú tlačené informácie a elektronicky distribuované informácie v týchto formách: diskety, nákup a inštalácia bázy dát v lokálnej sieti, distribúcia prostredníctvom verejných informačných sietí, technológia CD-ROM. Náklady na získavanie informácií vstupom do vzdialených zdrojov.