Evropská hitparáda. Mezinárodní srovnání.
Medzinárodné porovnanie pracovného týždňa, sviatkov, platenej dovolenky, minimálnej mzdy, dávok v nemoci, materskej dovolenky, odstupného pri prepúšťaní zo zamestnania, podnikových rád, počtu hodín potrebných pre nákup spotrebného koša a miery ročnej inflácie v krajinách západnej Európy spracované v jednoduchej tabuľke.