dynamic interregional theory of migration and population growth. - Mathur, V.K
Integrovanie teórie určovania hodnoty majetku v regiónoch. Vplyv disparít reálneho príjmu medzi regiónmi na migráciu. Porovnávanie so štandardnými teoretickými úvahami Robacka týkajúcich sa migrácie. Dôsledky vplyvu zmien príjmov a cien na bývanie na vidieku.