Les flux migratoires en RFA (1989-1991). - Hubert, M.
Nemecko ako krajina migrácie. Tri fázy migrácie z východu na západ v r. 1989-1991, masívna vlna v roku 1989. Návrat pôvodných Nemcov. Zvýšenie počtu cudzincov v SRN. Cudzinci v Nemecku. Cudzinci v bývalej NDR. (Matériaux pour l'histoire de notre temps 1991, č.23).