Situation démographique et nouveau contexte politique en Europe centrale et orientale. - Monnier, A.
Východná Európa je odlišná a rozmanitá. Východná a západná Európa. Demografické údaje o európskych krajinách. Rozmanitosť východnej Európy. Politické a demografické premeny v Európe. Perspektívy - migrácia, zmeny inštitúcií, vývoj štruktúry rodiny a úmrtnosti. Výsledky sú ešte skromné. (Population et sociétés 1991, č. 261).