Sociální záchranné sítě a zkušenosti západních tržních ekonomik. - Atkinson, Anthony B.
Definícia sociálnej siete ako garancie minimálneho príjmu. Efektívnosť sociálnej siete v západných trhových ekonomikách. (USA, SRN, V. Británia, Kanada, Belgicko, Írsko). Účinnosť ustanovenia minimálnych príjmov. Stimulácia a garancia minimálneho príjmu. Pasca chudoby. Náklady na administratívu sociálnej siete.