Postavenie terciárneho sektora v ekonomike Slovenska. - Stratil, D.
Kvantifikovanie základných vývojových charakteristík terciárneho sektora ekonomiky Slovenska v 80. rokoch. Rast podielu výkonov terciárneho sektora na výkonoch národného hospodárstva. Zmeny v rozmiestení pracovníkov medzi sektormi v prospech terciárneho. Postavenie terciárneho sektora ekonomiky Slovenska na základe medzinárodného porovnania.