Investir dans les nouveaux Länder allemands. - Lallement, R.
Blízkosť východonemeckého trhu. Subdodávky a verejné trhy - príklad Volkswagen. Význam východonemeckého trhu pre západné investície. Neschopnosť štátu hlavnou prekážkou investičnej činnosti v nových "Länder". Úloha Treuhandanstalt pri privatizácii. (Regards sur l'économie allemande, bull. écon. du CIRAC 1991, č.4).