Les stratégies d'investissement dans les entreprises du secteur public industriel. - Crespy, G.
Stratégie investujúceho francúzskeho štátu. Éra veľkých programov. Štát - nosič ranených. Účinnosť investovania do verejného sektora. Dôjde k zblíženiu verejných a súkromných podnikov? Je internacionalizácia a vonkajší rast stratégiou vlastnou pre verejný sektor? Úloha štátu je viac-menej špecifická, ale ešte stále dôležitá. (Revue francaise d'administration public 1991, č. 59).