Non-standard concave utility functions. - Kannai, Y.
Každé rozumné konkávne usporiadanie je spojené s konkávnou úžitkovou funkciou s hodnotami z vhodného neštandardného rozšírenia množiny reálnych čísiel. Aj keď existuje konkávna úžitková funkcia s reálnymi hodnotami, nie je táto funkcia najmenšou konkávnou funkciou, ak nie sú spojené isté podmienky.