Two characterizations of bargaining sets. - Vind, K.
Formalizujú sa myšlienky Aumanna a Maschlera (1964), ako i Mas-Colella (1988) ako koncept riešenia. Definícia a charakteristika alternatívy k Mas-Colellovej množiny dohôd. Množiny dohôd pre neatomické výmenné ekonomiky.