Réseaux neuronaux: applications potentielles a l'économétrie. - Ritschard, G.
Autor skúma tri možnosti použitia ekonometrie: ako nástroj analýzy údajov, ako metódu hodnotenia a predpovedania a ako zdroj inšpirácie modelovania socio-ekonomických sietí. Neurónové siete. Ich základné prvky. Tri triedy modelov. Ich potenciálne uplatnenie. Grafické znázornenie modelov. (Mondes en développement, č.72, zv.18).