Intergenerational transfers within the family. - Cremer, H.
Štruktúra medzigeneračných prevodov v rámci rodiny. Štylizovaný model prevodov finančných zdrojov za alternatívneho predpokladu ohľadu podstaty vzťahov medzi rodičmi a deťmi. Schéma medzigeneračných prevodov pri existencii troch generácií a absencii altruizmu. Vládne možnosti ovplyvňovania medzigeneračnej alokácie zdrojov - verejné školstvo a sociálne zabezpečenie.