Dejte příležitost týmům! - Kuchyňka, Z.
Vytváranie pracovných tímov je často jediným spôsobom, ako vyriešiť niektoré podnikové problémy. Častý zamietavý postoj k vytváraniu tímov v podnikoch. Tím je malá pracovná skupina zložená z rôznych špecialistov, úlohou ktorej je komplexne analyzovať a vyriešiť zložitý problém vyžadujúci súčinnosť odborníkov. Vymedzenie rozdielov medzi funkčným útvarom a tímom a záväzkov zriaďovateľa voči tímu.