K některým sporným problémům kolektivních smluv. - Šubrt, B.
Účinnosť kolektívnych zmlúv. Odborová pluralita a kolektívne vyjednávanie. Spôsobilosť k uzavretiu kolektívnej zmluvy. Možnosť zmeny kolektívnej zmluvy. Vyššie kolektívne zmluvy a rozširovanie ich záväznosti.