L'emploi indépendant en Europe. - Loutfi, M.F
Definícia samostatného zamestnania a jeho charakteristika. Samostatní a rodinní pracovníci. Zvláštnosti samostatného zamestnania vo východnej Európe. Novšie tendencie. Následky krízy. Nezamestnanosť a samostatné zamestnanie v Taliansku a Švédsku. Politika zamestnanosti a jej optimálna štruktúra. (Revue internationale du travail 1991).