Nespěchejme do Japonska. Názory rakouského psychologa na personalistiku. - Hill, O.
Náplňou práce firmy Hill International - pobočky rovnomennej spoločnosti vo Viedni, je vyhľadávanie špičkových pracovníkov i celých pracovných kolektívov. Rozhovor o plánoch reprezentácie v ČSFR. Odpovede na otázky ako pri výbere pracovníkov pomáha psychodiagnostika, či je pre dobrú prácu dôležitejšia vodcovská osobnosť alebo tímová práca, aký postup používať pri výbere pracovníkov pre podnik a aké sú zásady dobrého fungovania podniku.