Rozvoj metod organizace práce jako předpoklad efektivního využívání pracovních sil. - Hüttlová, Eva
Tradičné formy organizácie práce a formy, ktoré umožňujú tvorivé uplatnenie pracovníkov. Striedanie pracovných operácií, ich združovanie, spojovanie funkcií, profesií. Použiteľnosť jednotlivých foriem organizácie práce. Možnosti uplatnenia kolektívnych foriem organizácie práce. Hodnotenie projektov organizácie práce, kvality pracovného života, pracovísk. Hodnotenie systémom pomerových ukazovateľov, radením ukazovateľov do skupín, metódou normovanej prácnosti a i.