Vytváření pracovních úkolu. 1. - Hrabětová, E.
Postavenie a úloha ľudského činiteľa vo výrobnom systéme. Pracovná úloha a zásady jej vytvárania. Sociálna dimenzia podniku a tvorba pracovných úloh - absencia, stabilita, fluktuácia. Technické, technologické a organizačné aspekty tvorby úloh. Systém odmeňovania a vytvárania pracovných úloh.