K metodickému postupu zisťovania údajov o odmeňovaní v rámci živnostenského podnikania. - Wosková, V.
Získavanie informácií o mzdách v živnostenskom podnikaní z daňových priznaní. "Odhadová" metóda zistenia sumy odmien u živnostníkov.