Mzdová reforma v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Výklad zákona z 13. marca 1992 o plate a odmene za pracovnú pohotovosť v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch. - Garay, V.
Odmeňovanie zamestnancov vo verejnom sektore a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch. Tvorba zákona. K zneniu jednotlivých paragrafov. K zneniu nariadenia vlády SR o platových pomeroch. Zaraďovanie zamestnancov do jednotlivých tried. Charakteristika tarifných stupňov. Vzorové príklady hodnotenia a zaraďovania pracovníkov. Výpočet priemerného zárobku. Stupnica platových taríf. Príplatok za riadenie.