<The> heterogeneity of labor, wage indexation and welfare. - Kovanen, A.
Problematika optimálnosti indexácie miezd. Prieskum toho, ako heterogenita práce ovplyvňuje optimálny stupeň mzdovej indexácie. Homogénna a heterogénna práca. Indexácia a optimálnosť. Rovnovážna alebo vyrovnaná indexácia. Čiastočná indexácia.