Wplyw wyniku finansowego na wynagrodzenia w przedsiebiorstwach przemyslowych. - Kierczynska, I.
Relácie medzi finančným výsledkom a odmeňovaním v I. polroku 1991 a 1990 v poľských priemyselných podnikoch. Produktivita práce a odmeňovanie. Akumulatívnosť predaja a odmeňovania. Ziskovosť predaja a odmeňovania. Rentabilita predaja a odmeňovania.