How much work? - Sanne, Ch
Štúdia o objeme a množstve nevyhnutnej práce - analýza na základe jednoduchého vzťahu dopytu a ponuky. Problematika objemu nevyhnutnej práce na dosiahnutie a udržanie primeranej životnej úrovne na príklade Švédska. Švédska ekonomika, trh práce a sociálna štruktúra. Problematika postoja k pracovnej dobe.