Zákon o cestovních náhradách s komentářem. - Malý, J.
Náhrady pri pracovnej ceste. Náhrada pri preložení a prijatí. Náhrady za použitie cestných motorových vozidiel pri pracovných cestách. Náhrady pri zahraničných pracovných cestách. Zálohy a vyúčtovanie náhrad.