Formování pracovních schopností. - Koubek, Josef
Systém formovania pracovných schopností človeka cez vzdelávanie a celoživotné vzdelávanie. Inštitucionálne a finančné zabezpečenie systému vzdelávania. Príčiny rekvalifikácie a jej finančná úhrada. Podniková politika vzdelávania. Identifikácia potrieb podniku v oblasti kvalifikácie a vzdelania. Plánovanie podnikového vzdelávania. Vyhodnotenie vzdelávacieho procesu a vzdelávacieho programu. Niektoré špecifiká vzdelávania managerov.