Ako ďalej v otázkach bezpečnosti práce. - Sablik, Jozef
Ekonomická reforma smerujúca k začleneniu do ES naliehavo vyžaduje riešiť otázky starostlivosti o zdravie a podmienky optimálnej pracovnej výkonnosti. Charakteristika súčasného stavu starostlivosti o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Základné východiská a možnosti riešenia problematiky.