L'évolution des conditions de travail (1984-1991).
Štúdia vypracovaná francúzskym ministerstvom práce a výchovy odborníkov o pracovných podmienkach. Zamestnanci pracujú pod tlakom času a rytmu. Polovica zamestnancov nemá hodinovú kontrolu, ale nie menej ich pracuje na linke. Výhoda samostatnej práce. Práca v sobotu a v noci. Anketa výskumu pracovných podmienok. (Ministere du Travail, Premieres informations 1991, č. 253).