Cumul emploi-retraite: situations et incidences sur l'emploi. - Chevalier, B.
Ako merať prípady kumulovaných situácií - zamestnanie - dôchodok? Hlavné prípady kumulácie a ich vplyv na zamestnanosť. Ašpirácie starších aktívnych zamestnancov. Aktivita v dôchodkovom veku. Zvláštny prípad druhej kariéry - vojaci a osobitné režimy. Limity rozdeľovania práce. Je kumulácia ekonomická? (Rapport "Le probleme du cumul emploi-retraite". 27.11.1991).