L'investissement-travail, le renouveau d'un concept? - Guichaoua, A.
Viaceré prvky môžu vyvolať úvahy o investovaní do práce v rozvojových krajinách. Historické dedičstvo koncepcie. Politika zamestnanosti v 50. rokoch. Mobilizácia národných zdrojov a valorizácia obnovy rozličných foriem práce obyvateľstva. Funkčný a technokratický prístup k práci. Perspektívy investícií do práce. (Revue Tiers-Monde 1991, zv. 32, č. 127).