Novela Zákona o zaměstnanosti - podrobný výklad.
Právna úprava umožňujúca čeliť nesprávnemu postupu spojenému so zamestnavaním "podnikateľov". Definícia predmetu činnosti právnických a fyzických osôb. Zápis v obchodnom registri. Hmotné zabezpečenie pre uchádzača o zamestnanie.