Quelle politique de l'emploi pour les nouveaux Länder de l'Est? - Klanberg, F.
Trh zamestnanosti v nových krajoch SRN je vo fáze reštrukturalizácie. Situácia na trhu práce. Niektoré príčiny poklesu zamestnanosti. Mzdové subvencie v bývalej NDR. Frankfurtský model pre mzdové subvencie. Závery. (Wirtschaftsdienst 1991, č. 8).