<La> gestion de carriere. - Rioux, O.
Sledovanie profesionálnej cesty sa začína rozmáhať. Sledovanie životnej cesty nahradené plánom povolania. Obmedzené možnosti v praxi. Nástroje sledovania povolania: rozhovor, bilancia práce, oznámenia o voľných miestach, plán pre nástupcov. Zložky výberu. Riziká. Skúsenosti v zahraničí. (Liaisons social-mensuel 1991, č.59).