<La> qualification et l'Europe. - Bertrand, O.
Európska integrácia a kvalifikácia a ich tri aspekty. Zhoda medzi kvalifikáciou a profesionálnou klasifikáciou. Metodologické ťažkosti. Rôznorodosť úloh. Treba premyslieť ciele a určiť reálnu cestu. (CEREQ-Bref 1991, č.67).