Nezaměstnanost v postojích a názorech populace. - Večerník, Jiří
Výsledky sociologického výskumu. Ekonomické očakávania a postoje populácie, ktoré uskutočnil Sociologický ústav ČSAV. Obavy obyvateľstva z nezamestnanosti. Liberálne názory na podpory v nezamestnanosti. Ochota pracovať za nižšiu mzdu. Optimizmus uplatnenia profesie mierne väčšia v Čechách a miera obáv z nezamestnanosti výrazne väčšia na Slovensku.