Searching for a will o' the wisp. An empirical study of the NAIRU in Canada. - Setterfield, M.A
Úvahy o neistote okolo odhadov NAIRU (neakcelerujúcej inflačnej miery nezamestnanosti). Model NAIRU zachycujúci hypotézu o špecifickej forme vzájomných vzťahov medzi infláciou a nezamestnanosťou. Empirické výsledky modelu na príklade kanadskej ekonomiky. Odhad úrovne NAIRU ako jeden z hlavných bodov analýzy nezamestnanosti. Senzibilita predpokladaných hodnôt NAIRU.