Les interventions économiques des collectivités locales. - Gerbaux, F.
Tri fázy miestnej ekonomickej intervencie - pred rokom 1981, v 60. a 80. rokoch. Výskum novej expertízy. Nástroje miestnej ekonomickej intervencie. Kolektív a podniky - nová miestna scéna? Logika miestnej moci. Konkurencia medzi rozličnými úrovňami miestnych správnych celkov. (Pouvoirs 1992, č.60).