Pomoc regiónom. - Sedláková, G.
Významnou súčasťou hospodárskej politiky vo všetkých vyspelých krajinách je regionálna politika. Jej základom je spolupráca centra s príslušnými regiónmi na báze poznania jeho špecifických možností a potrieb. Skúsenosti Slovenskej záručnej banky z oblasti aktivity regiónov. Činnosti SZB a jej možnosti pri regionálnom rozvoji.