Les besoins en logement (1954-1995). - Mouillart, M.
Potreby bytov v rokoch 1954-1995 vo Francúzsku. Koncepcia týchto potrieb. Terajšia úroveň bytových potrieb. Ponuky sú nedostatočné. Potreby bývania v rokoch 1990 a 1995. Ako kvantifikovať potreby bývania? Vývoj počtu domácností. Obnova bytového fondu. Dajú sa vykalkulovať miestne bytové potreby? (L'Observateur de l'immobilier 1991, č. 20).