Groupes et PME en France. - Thollon-Pommerol, V.
Základné skupiny podnikov vo Francúzsku. Spoločnosti, vedúci podnik. Filiálky. Vitalita malých a stredných podnikov, ktoré pracujú najmä v službách. Vo Francúzsku je týchto podnikov menej ako v zahraničí, majú aj drahší úver a dlhšie ho splácajú. (L'Entreprise 1991, október).